Gæstebog

Tak for kigget på vores hjemmeside.

I er velkomne til at skrive en kommentar her i gæstebogen. :)

 

 

 

 

Vores dagpleje

Karina – 15/10/2017

Det var vores bedste valg, da jeg via en anden dagplejer, fik nummeret til Snurretoppen. Jeg fik en snak med Jane, og var så drøn heldig at der var en plads fri til Sean.
Og det har vi aldrig fortrudt. Sean har udviklet sig helt vildt i den tid. Hjemmebagte boller, dyr, masser af ture i naturen, koloni i spejder hytten, social komsammen med forældrene, yoga, dans, gymnastik, julefrokost, påskefrokost - er et fattigt udpluk af de mange traditioner og oplevelser Snurretoppen byder på. Og når det så er sagt, så er der også masser af plads til de dage med knap så meget fart på.

Denne dagpleje kan varmt anbefales til vores guldklumper, oplever altid at børnene kommer i første række. Desuden møder jeg som mor, en kanon sparringspartner i Jane, Carina og Trine.
Tak for det ??

En fantastisk lille oase <3

Jannie Hansen – 06/07/2016

Omsorg- nærvær-tryghed-faglighed-lig ud af posen står Jane for i Snurretoppen!

Det er en stor beslutning at tage, når man skal vælge, hvem der skal være dagplejemor for ens lille guldklump. Men vi har ikke været et sekund i tvivl om, at vi har valgt den bedste, der findes!
Jane tager altid imod vores lille pige med en varm og oprigtig gensynsglæde, har altid tid til at hjælpe med gode råd og er utrolig fleksibel.
Hun er rigtig god til at aktivere børnene bl.a. med ture ud i naturen og samtidig er hun også god til at tage hygge- og slap-af dage, hvor samvær og nærvær er i højsæde.
Ved fødselsdage og højtider er hun i en klasse for sig - hun er utrolig kreativ og virkelig god til at lave personlige ting med børnene.

Så har hun lavet en Facebook side hvor hun jævnligt ligger billeder eller små videoer op af vores små guldklumper så vi kan følge lidt med i hvad de laver.

Vi kan varmt anbefale hende til alle,hvis i er så heldige at få en plads!

Tak Jane !!

Mvh Jannie -Brian og vores datter Melià