Lidt om os

Jane...... 51 år, født og opvokset i Sønderborg. Bor sammen med, min mand Arne, vores gamle kat Freja og vores kaniner Snurre Snup og Mr. Gray, på Enghaven i Sønderborg. Vi har 3 voksne børn og 4 skønne børnebørn.

 

Jeg blev ansat som kommunal dagplejer i 1994. I 2008 fik jeg tilbud om nye udfordringer, som jeg tog imod. Jeg var væk fra dagplejen i 4 år, hvor jeg bl.a. var i slagterbutik og arbejdede som handicaphjælper.

 

Jeg fandt ud af, at det er arbejdet med små børn jeg brænder allermest for. Det er så livsbekræftende og der gør jeg en forskel. Og efter et barselsvikariat på knapt et år, i den kommunale dagpleje, valgte jeg at starte som privat. For mig er det ikke bare et arbejde, men en livsstil at være dagplejer. 

 

 

 

Carina......26 år, født og opvokset i Sønderborg. Bor sammen med min kæreste Lasse, mine 2 sønner Nicklas og Lucas, en hund og to katte. 

 

Samvær og arbejdet med børn ligger naturligt for mig, da jeg er opvokset i et dagplejehjem. Af erhvervserfaring har jeg haft job i butik og har i juni 2016 afsluttet en hf.

 

 

 

 

Vi har fælles holdninger og interesseområder, men vores styrker er forskellige. Vi ser det som en stor fordel at være 2 dagplejere om børnene, da det giver flere resurser til at vejlede og give hvert enkelt barn den støtte til udvikling det har brug for. Vores mål er at vejlede og give hvert enkelt barn succesoplevelser. At støtte, stimulere og udvikle barnet til at blive et godt og stærkt barn med selvtillid og mod, så det er godt rustet til børnehaven.

 

Vi har et røgfrit dagplejehjem.

 

Vores hyggelige legerum er fyldt med masser af legetøj, bøger, sang- og sansekufferter. Samt instrumenter og skum redskaber, der styrker motorikken. 

Vi har et køkken-alrum hvor der danses, tumles og hvor alle indendørs måltider bliver indtaget. 

Og så har vi et "stillerum", hvor nogen af os kan trække sig tilbage, hvis der er brug for ro, hygge med en historie, tegne eller høre stille musik.

 

Haven er indrettet til leg med legehuse, sandkasse, rutsjebaner, sansegynge m.m. og plads til motoriske udfoldelser. Vi har masser af flisebelagt plads, til at drøne rundt på motorcykler, biler og lege med dukkevogne. Og så bor vores kanin Snurre Snup også i haven.

 

Naturen er motorikkens legeplads og vi tilbringer derfor rigtig megen tid udendørs. Vi bor i nærheden af mange grønne områder, skoven og legepladser som vi jævnligt bruger.

 

Vi ser os selv som positive, omsorgsfulde, kreative, ansvarsbevidste og fleksible.